Att ta hand om sitt hem är en investering som lönar sig i längden. Vi hjälper dig att förändra, förbättra och skapa ett hem som både är bekvämare, bevarar sitt värde och står emot slitage och yttre påfrestningar. Dessutom arbetar vi även med nybyggnationer. Är  redo med tomt, ritningar och bygglov, eller i början av ditt planeringsarbete är du varmt välkommen att kontakta oss för offert.
Snickeri och hantverkare med kvalitet

Företagsnamn gör ditt hem hemtrevligare

Anlita TAE när du vill förverkliga dina husdrömmarVi hjälper dig med hela byggprocessen - allt från modell till handlingar.

Förfrågningsunderlaget används för att ta in pris från olika byggföretag. 

Ju bättre underlag byggföretaget får ju smidigare blir processen och du har möjlighet att kontrollera alla dina kostnader under hela projektet. 
Oavsett vad du behöver hjälp med, ser vi till att göra ditt hem snyggare och bekvämare. Vi löser stora och små ombyggnationer, renoveringar och hela nybyggnationer. Idag arbetar vi med golvläggning, fönsterrenovering, tak- och fasadrenovering såväl som att ge dig ett nytt badrum eller kök. Börja med att kontakta oss för diskussion och rådgivning.

​​​​​​​Du bokar ett möte här!