Med 19 års erfarenhet hjälper vi dig med byggprojektet .

Välkommen till TAE


Allt från snickerier, projektering och kontrollansvarig. Vilket kan krävas av byggnadsnämnden vid utbyggnation, ombyggnation eller nyproduktion.
Som kund hos oss kan vi hjälpa er genom hela byggprocessen vi har kontakt med Konstruktör, entreprenör och byggnadsnämnden. Vi modellerar i 3D och stämmer av med kunden vid ett flertal möten om ändringar och tillägg, detta för att ni ska se det ni kommer få innan det byggs.
​​​​​​​
Vi har vårt säte i Avesta men kan tas oss an projekt i hela mellansverige.
Allt som vi levererar är utfört enligt branschregler och föreskrifter, vilket betyder att du kan känna dig trygg och säker som kund. Med mångårig erfarenhet inom branschen och en mängd olika uppdrag finns det en stor kunskapsbank som du får tillgång till när du väljer oss. 

Vill du veta mer om vilka kunder och uppdrag vi har arbetat med, och kanske även besöka något av våra projekt och uppdrag, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 073 546 91 69 Du kan också lämna en offertförfrågan eller ställa en fråga om något kommande projekt direkt via vår webbsida. 

Fakta

Arthur Thuman grundade TAE AB 2017, detta efter 4 år på ÅF, och nu Gamla Byn AB som A-projektör. Arthur har varit inom byggbranschen sedan 1998 och tog ingenjörs examen 2013.​​​​​​​

Har du frågor och vill veta mer om TAE?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 073 546 91 69
E-post: kontakt@taeab.se